Analýza struktury zadlužení obyvatel ČR a SR - Hájková, Martina; Dvořák, Petr, 1960-; Kuklik, Robert G.; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Diplomová práce analyzuje strukturu zadlužení sektoru obyvatel v České a Slovenské republice. Důraz je kladen na členění úvěrů podle mikroekonomických charakteristik. Hlediska klasifikace zahrnují nejen parametry úvěrů, ale také vlastnosti subjektů v pozici věřitele i v pozici dlužníka. Cílem je podat ucelený přehled kategorií zadlužení domácností a jeho porovnání pro obě analyzované země.
Vedoucí práce: Petr Dvořák
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: finance [obor dipl. práce]; domácnosti; diplomové práce; households; master's theses