Finanční analýza - Kníže, Jan; Luzanová, Marianna; Krause, Josef, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Finanční analýza společnosti Zentiva N.V. za obdodbí 2004 - 2008. Sledovány jsou základní oblasti finanční analýzy se zaměřením na bankrotní a bonitní modely.
Vedoucí práce: Marianna Luzanová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses