Analýza vývoje dopravy - Janoušek, Jan; Eisler, Jan, 1947-; Boukal, Petr, 1962-2022; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Analýza vývoje dopravy v celé České republice za léta 2004, 2005, 2006, 2007 a 2008 se zaměřením na problémy dopravní politiky...
Vedoucí práce: Jan Eisler
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; doprava; bakalářské práce; transportation; bachelor's theses