Analýza úvěrového procesu - Zemanová, Eva; Půlpánová, Stanislava, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Bakalářská práce se zaměřuje na oblast úvěrování a popisuje jednotlivé části úvěrového procesu -- formulování úvěrových politik, prvotní kontakt s klientem a sběr informací, úvěrová analýza, rozhodnutí o úvěru a následné monitorování klienta. Součástí práce je také vymezení úvěrů a jejich systematizace, právní základy úvěrování a uvedení souvisejících rizik. V závěru práce je ukázán vývoj zadluženosti v ČR v posledních několika letech a zdůrazněny rozdíly v objemu úvěrů poskytnutých jednotlivým typům příjemců úvěrů (domácnosti, podniky).
Vedoucí práce: Stanislava Půlpánová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses