Testování biometrických zařízení - Pravlovský, Petr (2010)
Bakalářská práce představuje obory biometrie a testování softwaru. Hlavním cílem je představit čtenářům využívání biometrie a biometrických zařízení v praxi v dnešní době a dále také představit obor testování softwaru s detailnějším pohledem na testování těchto biometrických zařízení. Na základě nalezených specifik testování biometrických zařízení se autor snaží navrhnout vylepšení procesu testování těchto zařízení.