Testování biometrických zařízení - Pravlovský, Petr; Borovcová, Anna; Buchalcevová, Alena, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Bakalářská práce představuje obory biometrie a testování softwaru. Hlavním cílem je představit čtenářům využívání biometrie a biometrických zařízení v praxi v dnešní době a dále také představit obor testování softwaru s detailnějším pohledem na testování těchto biometrických zařízení. Na základě nalezených specifik testování biometrických zařízení se autor snaží navrhnout vylepšení procesu testování těchto zařízení.
Vedoucí práce: Anna Borovcová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses