Finanční analýza - Špániková, Jana; Luzanová, Marianna; Boukal, Petr, 1962-2022; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Předmětem bakalářské práce je finanční analýza společnosti Zoeller system s.r.o.. Práce má dvě části, metodologickou a praktickou. Metodologická část popisuje jednotlivé metody finanční analýzy, které jsou používány v praktické části práce. Práce obsahuje analýzu společnosti pomocí absolutních a poměrových ukazatelů, DuPontovu analýzu, analýzu čistého pracovního kapitálu, výpočet ekonomické přidané hodnoty a predikci finanční tísně. Součástí praktické části je i představení společnosti. V práci byly zkoumány účetní výkazy z let 2006 až 2009.
Vedoucí práce: Marianna Luzanová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; ekonomická přidaná hodnota; finanční analýza; bakalářské práce; economic value added; financial analysis; bachelor's theses