Analýza nástrojů pro sledování chyb (bug tracking systems) - Matoušková, Barbora; Balada, Jakub; Buchalcevová, Alena, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Úvod bakalářské práce se zabývá teoretickou stránkou testování a jeho významu při vývoji softwaru. Další části práce se zabývají hlavním tématem práce, popisují a hodnotí čtyři systémy pro sledování chyb (bug tracking systems). Pro objektivní hodnocení jsou nejdříve určeny a specifikovány metriky, podle nichž jsou trackovací systémy popisovány a hodnoceny. Popis každého ze systémů je doplněn i o subjektivní pozorování odvozené od práce s daným systémem. Jedná se o dva systémy open source a dva komerční systémy. V závěru práce je uvedeno bodové ohodnocení. Jsou zde zmíněny i možné důvody preference jiných systémů než systému, který získal nejvíce bodů. Tato práce může sloužit začínajícím firmám, které vyvíjejí software a rozhodují se začít trackovací systém používat. Jsou zde popsány výhody a nevýhody systémů, které mohou usnadnit rozhodování při jejich výběru.
Vedoucí práce: Jakub Balada
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses