Koncepce rozvoje územního plánu a komunikační strategie města Otrokovic z hlediska uplatnění jednotlivých složek ekonomického a kulturního rozvoje města - Novotný, Michal (2010)
Cílem této bakalářské práce je analýza a zhodnocení stávající komunikační strategie města Otrokovice z hlediska složek ekonomického a kulturního rozvoje. Dalším cílem práce je zhodnocení konkrétního řešení, jeho dopadů na ekonomický a kulturní rozvoj a vyslovení návrhů k doplnění dané strategie. Popis a hodnocení významu územního plánování, jako součásti rozvoje města, je obsažen v první části. V druhé části jsou charakterizovány jednotlivé složky ekonomického a kulturního vývoje města. Analýza a zhodnocení daného řešení v rámci územního plánu je obsažena ve třetí části. Charakteristika potenciálního budoucího vývoje a doplňující návrhy k dané strategii jsou obsaženy v poslední, čtvrté části.