Koncepce rozvoje územního plánu a komunikační strategie města Otrokovic z hlediska uplatnění jednotlivých složek ekonomického a kulturního rozvoje města - Novotný, Michal; Patočka, Jiří, 1951-; Miklová, Alena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2010)
Cílem této bakalářské práce je analýza a zhodnocení stávající komunikační strategie města Otrokovice z hlediska složek ekonomického a kulturního rozvoje. Dalším cílem práce je zhodnocení konkrétního řešení, jeho dopadů na ekonomický a kulturní rozvoj a vyslovení návrhů k doplnění dané strategie. Popis a hodnocení významu územního plánování, jako součásti rozvoje města, je obsažen v první části. V druhé části jsou charakterizovány jednotlivé složky ekonomického a kulturního vývoje města. Analýza a zhodnocení daného řešení v rámci územního plánu je obsažena ve třetí části. Charakteristika potenciálního budoucího vývoje a doplňující návrhy k dané strategii jsou obsaženy v poslední, čtvrté části.
Vedoucí práce: Jiří Patočka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: veřejná správa a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; územní plánování; bakalářské práce; spatial planning; bachelor's theses