Ekonomika sportovního klubu a přínosy z účasti v evropských fotbalových soutěžích - Sukhoverkhov, Mikhail (2010)
Zhodnocení ekonomické situace vybraného fotbalového klubu, popis finanční situace, ukazatele, srovnání s jiným evropským klubem. Analýza příjmů z evropských soutěží, použití těchto prostředků.