Ekonomika sportovního klubu a přínosy z účasti v evropských fotbalových soutěžích - Sukhoverkhov, Mikhail; Eysseltová, Sylvie; Kotáb, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Zhodnocení ekonomické situace vybraného fotbalového klubu, popis finanční situace, ukazatele, srovnání s jiným evropským klubem. Analýza příjmů z evropských soutěží, použití těchto prostředků.
Vedoucí práce: Sylvie Eysseltová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses