Podnikateľský plán - Blahovec, Maroš (2010)
Predmetom spracovania práce na tému podnikateľský plán bolo spracovanie podnikateľského zámeru na vývoj zošitov z anglického jazyka. V teoretickej časti sa okrem postupu písania podnikateľského plánu, práca venuje aj analýze úrovne odbornej prípravy začínajúcich podnikateľov. V praktickej časti je vypracovaný samotný podnikateľský plán. Súčasťou praktickej časti sú vypracované prieskumy, analýza trhu a zákazníka, popis produktu a finančný plán. Záver práce je venovaný vyhodnoteniu rentability podnikateľského zámeru a popísaniu hlavných rizík realizácie.