Podnikateľský plán - Blahovec, Maroš; Luzanová, Marianna; Mikan, Pavel, 1963-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Predmetom spracovania práce na tému podnikateľský plán bolo spracovanie podnikateľského zámeru na vývoj zošitov z anglického jazyka. V teoretickej časti sa okrem postupu písania podnikateľského plánu, práca venuje aj analýze úrovne odbornej prípravy začínajúcich podnikateľov. V praktickej časti je vypracovaný samotný podnikateľský plán. Súčasťou praktickej časti sú vypracované prieskumy, analýza trhu a zákazníka, popis produktu a finančný plán. Záver práce je venovaný vyhodnoteniu rentability podnikateľského zámeru a popísaniu hlavných rizík realizácie.
Vedoucí práce: Marianna Luzanová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses