Daň z nemovitostí a její význam v období hospodářské krize - Surka, Ondřej; Říhová, Lucie; Schvábová, Andrea; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Bakalářská práce pojednává o významu daně z nemovitostí v historickém i dnešním kontextu. Důraz je kladen především na pochopení postupného vývoje majetkových daní a hlavně na jejich funkci, kterou v období krize zastávají. Součástí práce je také podrobný popis daně z nemovitostí na území ýR, aby byla problematika vysvětlena komplexně. Poslední kapitoly se věnují dani z nemovitostí a jejich postavení v ekonomikách postižených hospodářskou krizí.
Vedoucí práce: Lucie Říhová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; daňová politika; daň z nemovitých věcí; hospodářská krize; bakalářské práce; tax policy; real property tax; economic crises; bachelor's theses