Ocenění podniku společnosti STOCK Plzeň Božkov - Strolený, Petr (2010)
Cílem práce je určit hodnotu při stávajícím využití společnosti Stock Plzeň-Božkov s.r.o k 1.1.2009. Práce je strukturována do pěti částí - finanční analýza, strategická analýza, generátory hodnoty a finanční plán. Ocenění je provedeno metodou DCF entity, přičemž jsou zvoleny 3 varianty budoucího vývoje společnosti (pesimistická, realistická, optimistická).