Ocenění podniku společnosti STOCK Plzeň Božkov - Strolený, Petr; Mařík, Miloš, 1947-; Goldscheidová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Cílem práce je určit hodnotu při stávajícím využití společnosti Stock Plzeň-Božkov s.r.o k 1.1.2009. Práce je strukturována do pěti částí - finanční analýza, strategická analýza, generátory hodnoty a finanční plán. Ocenění je provedeno metodou DCF entity, přičemž jsou zvoleny 3 varianty budoucího vývoje společnosti (pesimistická, realistická, optimistická).
Vedoucí práce: Miloš Mařík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses