O středoevropských otázkách hospodářských - Hodáč, František Xaver, 1883-1943 (Sbírka přednášek (Česká národohospodářská společnost), 1937)
Prohloubení mezinárodní hospodářské spolupráce v oblasti Střední Evropy má být usnadněno uvolněním devizového obchodu a zjednodušením platebního styku