O středoevropských otázkách hospodářských - Hodáč, František Xaver, 1883-1943 (V Praze : Česká společnost národohospodářská, 1937)
Prohloubení mezinárodní hospodářské spolupráce v oblasti Střední Evropy má být usnadněno uvolněním devizového obchodu a zjednodušením platebního styku
Keywords: mezinárodní hospodářské vztahy; hospodářská spolupráce; platební styk; mezinárodní obchod; Evropa střední; přednášky; international economic relations; economic cooperation; payment; international trade; Europe, Central; lectures