Poslanec loučí se s voliči - Winter, Lev, 1876-1935 (A. Drégr, 1935)
Bývalý politik a poslanec za sociální demokracii Lev Winter hodnotí svou činnost a loučí se s lidmi, kteří ho provázeli za jeho politické éry