Poslanec loučí se s voliči - Winter, Lev, 1876-1935 (Praha : A. Drégr, 1935)
Bývalý politik a poslanec za sociální demokracii Lev Winter hodnotí svou činnost a loučí se s lidmi, kteří ho provázeli za jeho politické éry
Číslovaný výtisk č. 42
Keywords: poslanci; politická činnost; projevy; legislators; political activities; speeches