O hospodářský plán - Verunáč, Václav, 1893-1960 (Čin, 1933)
Autor objasňuje pojmy plánovité hospodářství, hospodářský plán, hospodářský program. Popisuje hospodářskou situaci v Německu, Sovětském svazu, Itálii a Spojených státech severoamerických. Představuje jednotlivé myšlenky hospodářského plánu v Československu i návrh zákona o národním hospodářském plánování