O hospodářský plán - Verunáč, Václav, 1893-1960 (Praha : Čin, 1933)
Autor objasňuje pojmy plánovité hospodářství, hospodářský plán, hospodářský program. Popisuje hospodářskou situaci v Německu, Sovětském svazu, Itálii a Spojených státech severoamerických. Představuje jednotlivé myšlenky hospodářského plánu v Československu i návrh zákona o národním hospodářském plánování
Obsahuje bibliografii a rejstřík
Keywords: hospodářské plánování; hospodářská politika; hospodářské systémy; hospodářské poměry; studie; economic planning; economic policy; economic systems; economic conditions; studies