Franchising jako metoda vstupu na trh - Bláha, Petr; Turnerová, Lenka, 1957-; Hudeček, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2009)
Tato bakalářská práce se zabývá franchisingem jako metodou vstupu na trh. Práce je rozdělena na část teoretickou a část praktickou. Teoretická část popisuje základy franchisingu, postavení franchisingu ve světě a v České republice a jeho obecné výhody a nevýhody pro MSP. Praktická část porovnává výhody a nevýhody franchisingu na reálných firmách z oblasti cestovního ruchu.
Vedoucí práce: Lenka Turnerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; franchising; bakalářské práce; franchising; bachelor's theses