Analýza trhu Business Intelligence - Pivovarník, Jan; Matuštík, Ondřej; Brixí, Radim, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2009)
Cílem této bakalářské práce je uvést čtenáře do problematiky BI, popsat vývoj a aktuální situaci na trhu BI včetně představení několika vybraných dodavatelů a jejich produktů a konečně i pokusit se popsat aktuálně působící i budoucí trendy na trhu. Práce je členěná na teoretickou část, kde jsou vysvětleny základní pojmy business intelligence. Dále následuje analýza trhu. Pro potřeby analýzy jsem trh rozdělil na tři segmenty -- segment BI platforem, segment databázových platforem a segment nástrojů datové integrace. Po analýze trhu následuje představení několika trendů na trhu business intelligence a závěrečné shrnutí.
Vedoucí práce: Ondřej Matuštík
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; business intelligence; bakalářské práce; business intelligence; bachelor's theses