NetBeans Gui Builder - Čápek, Pavel; Buchalcevová, Alena, 1958-; Tichý, Vladimír, 1953-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Cílem této bakalářské práce je prohloubit čtenářovy znalosti nástroje NetBeans GUI Builder a rozšířit tak jeho možnosti při používání nástroje NetBeans GUI Builder během vytváření grafického uživatelského rozhraní v jazyku Java. Čtenář je postupně seznamován s různými třídami knihovny Swing a na základních příkladech je mu předváděna funkcionalita a vlastnosti těchto tříd. Autor čerpá ze svých vlastních zkušeností s nástrojem NetBeans GUI Builderu a formou popisu-návodu společně s množstvím obrázků ukazuje použití jednotlivých třídy. Po přečtení této práce bude mít čtenář znalosti, které mu pomohou využít přednosti nástroje NetBeans GUI Builder.
Vedoucí práce: Alena Buchalcevová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; NetBeans (software); bakalářské práce; NetBeans (software); bachelor's theses