Senioři a počítače - kritéria výběru počítače, možnosti využití, zdravotní rizika - Maček, Lukáš; Benáčanová, Helena, 1947-; Řezníček, Dušan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Tato bakalářská práce je určena především starším lidem s žádnými nebo velmi malými zkušenostmi s počítači. První část je zaměřena na výběr počítače a internetového připojení a analyzuje současnou situaci na trhu. Autor také upozorňuje na rizika spojená s výběrem hardware, software a internetového připojení. Ve druhé části jsou představeny vybrané služby internetu, které by mohly být užitečné pro uživatele počítačů -- začátečníky. Třetí část se zabývá zdravotními problémy spojenými s používáním počítačů.
Vedoucí práce: Helena Benáčanová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; senioři; software; hardware; bakalářské práce; older people; software; computer hardware; bachelor's theses