Integrace datových schránek do informačního systému - Jakeš, Jiří; Kunstová, Renata, 1962-; Heráková, Lucia; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Tato diplomová práce pojednává o problematice informačního systému datových schránek a jeho možné integrace s různými informačními systémy pomocí konkrétního softwarového nástroje vyvinutého společností Ixtent s.r.o. V první části práce je informační systém datových schránek (ISDS) zasazen do širších souvislostí a pojmově vymezen. V druhé části práce jsou popsány možnosti spojení ISDS a různých typů podnikových aplikací. Je přitom použito softwarového nástroje "konektor ISDS". Ve třetí části práce jsou diskutovány konkrétní realizované projekty, případové studie a reálné přínosy těchto projektů.
Vedoucí práce: Renáta Kunstová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; datové schránky; diplomové práce; electronic data boxes; master's theses