Řešení správy dokumentů na obecním úřadě - Jedlička, Václav; Kunstová, Renata, 1962-; Žižková, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Tato práce se zabývá řešením správy dokumentů na konkrétním obecním úřadě. Popisuje reálné činnosti spojené s životním cyklem dokumentu. Tento cyklus zahrnuje přijetí, třídění, vložení do systému, evidenci, postoupení dalším oprávněným osobám, oběh dokumentů, vyřízení, uložení, skartaci a archivaci. Cyklus je rozebrán z teoretického i praktického hlediska. Umožňuje tak čtenáři možnost okamžitého srovnání, zda jsou procesy vykonávány tak, jak mají být. Především jsou zmapovány postupy, které se odehrávají s každým dokumentem, ať už dorazí v podobě příchozí pošty nebo je vytvořen některým z pracovníků obecního úřadu. Snahou je identifikovat chyby a nedostatky, které vznikají při práci s dokumenty a navrhnout také jejich řešení, která mají za úkol zjednodušit, zpřesnit, zrychlit a zkvalitnit stávající činnosti obecního úřadu.
Vedoucí práce: Renáta Kunstová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses