Systém pro správu požadavků při správě nemovitostí - Pekárek, Matěj (2010)
Práce se zabývá vývojem informačního systému firmy, která působí ve správě nemovitostí. Po úvodní rešerši současného stavu v této oblasti se soustředí na analýzu požadavků zákazníka a analýzu procesů v jeho správcovské společnosti. Po této předběžné fázi pokračuje detailním rozborem způsobu zpracování klientských požadavků a návrhem a implementací vlastního programového řešení. V závěrečné části práce je návod k instalaci systému, příručky pro uživatele a administrátora.