Systém pro správu požadavků při správě nemovitostí - Pekárek, Matěj; Pecinovský, Rudolf, 1954-; Burkoň, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Práce se zabývá vývojem informačního systému firmy, která působí ve správě nemovitostí. Po úvodní rešerši současného stavu v této oblasti se soustředí na analýzu požadavků zákazníka a analýzu procesů v jeho správcovské společnosti. Po této předběžné fázi pokračuje detailním rozborem způsobu zpracování klientských požadavků a návrhem a implementací vlastního programového řešení. V závěrečné části práce je návod k instalaci systému, příručky pro uživatele a administrátora.
Vedoucí práce: Rudolf Pecinovský
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: informační systémy a technologie [obor dipl. práce]; vývoj softwaru; Zend Framework (software); diplomové práce; software development; Zend Framework (software); master's theses