Výběr a příručka CASE nástroje pro výuku UML - Pucholt, Vladimír; Buchalcevová, Alena, 1958-; Pavlíček, Luboš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Cílem této práce je zvolit CASE nástroj pro UML modelování a sepsat příručku pro tento nástroj, jež bude následně užíván pro výuku na VŠE. V této práci se tedy nachází nastavení kritérií výběru i metoda zvolení výsledného CASE nástroje pro výuku. Na tento výsledný CASE nástroj je napsána příručka pro použití. Za předpokladu, že očekávání použití budou podobná jako na VŠE, lze samozřejmě program i návod doporučit k užívání i dalším subjektům. První část práce pojednává především o vhodných kandidátech pro výuku UML, nastavení kritérií jejich výběru a porovnání. Druhá část je již praktickým průvodce programem, od stažení až po vytvoření prvního diagramu.
Vedoucí práce: Alena Buchalcevová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; UML (modelovací jazyk); bakalářské práce; UML (modeling language); bachelor's theses