Formáty webové reklamy přizpůsobené mobilním zařízením - Bártík, Radovan; Gála, Libor, 1965-; Seman, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Bakalářská práce se zabývá přizpůsobením webové reklamy mobilním zařízením. Shrnuje jeho důvody a východiska a porovnává používané standardy. Vedle v současnosti převažujícího standardu sdružení Mobile Marketing Association zmiňuje i další současné a minulé formáty. V závěrečné části se autor pomocí kvantitativního šetření snaží nalézt rozdíly v použití mobilní webové reklamy ve vybraných evropských zemích, případně závislost míry a typu používané reklamy na souvisejících demografických ukazatelích. Tato závislost zjištěna není, ale přesto jsou výstupem výzkumu důležité informace o používaných reklamních formátech.
Vedoucí práce: Libor Gála
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses