Nástroje pro modelování podnikových procesů - Fara, Miroslav; Martanová, Kateřina; Chocholatý, Drahomír, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Práce se zaměřuje na porovnání dvou nástrojů pro modelování podnikových procesů -- Microsoft Visio a ARIS Express, z hlediska jejich využitelnosti pro studenty předmětu 4IT215 -- Analýza a návrh informačních systémů. Práce obsahuje stručnou charakteristiku obou nástrojů a jejich aplikaci na vybrané požadavky předmětu 4IT215 -- Analýza a návrh informačních systémů, které musí studenti v průběhu semestru splnit. Přínosem práce je sestavení kritérií (dle požadavků zmiňovaného předmětu) pro vzájemné porovnání těchto nástrojů. Výsledek srovnání je ještě následně doplněn vyjádřením samotných studentů, kteří v rámci dotazníku (mimo jiné) vybírali nejvhodnější nástroj pro splnění všech úkolů a požadavků zmiňovaného předmětu. Cíl práce byl dosažen vlastním studiem odborné literatury, subjektivním vybráním a ohodnocením kritérií a objektivním přispěním studentů předmětu 4IT215 -- Analýza a návrh informačních systémů.
Vedoucí práce: Kateřina Martanová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses