Riziková analýza a její význam pro oblast řízení informačních systémů - Kadochová, Lucie; Svatá, Vlasta, 1952-; Kalina, Jaroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Práce je zaměřena na shrnutí postupu při vypracování rizikové analýzy a její význam pro podniky. Práce objasňuje postup analýzy přes definici aktiv pro podnik důležité, stanovení hrozeb na aktivum působící a také obsahuje postup pro závěrečnou analýzu rizik, včetně metodik, kterými je možné rizikovou analýzu vypracovat. Práce také obsahuje základní přehled zákonů, norem a nařízení, které pokrývají oblast analýzu a řízení rizik, a které mohou být při vypracování analýzy použity.
Vedoucí práce: Vlasta Svatá
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; riziková analýza; bakalářské práce; risk analysis; bachelor's theses