Softwarové produkty pro týmovou spolupráci studentů VŠ - Dvořák, Jan; Kunstová, Renata, 1962-; Chocholatý, Drahomír, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Cílem této práce je seznámit čtenáře s problematikou groupware, současným stavem produktů v oblasti týmové spolupráce na projektech a názorně porovnat vybrané freeware aplikace použitelné pro týmovou spolupráci studentů VŠ dle stanovených kritérií. Nejprve jsou vysvětleny základní pojmy týkající se tématu, dále jsou vysvětlena kritéria pro výběr aplikací a poté jsou podrobně popsány aplikace vybrané na základě těchto kritérií. Potom jsou aplikace vzájemně porovnány dle vypsaných kritérií, vyhodnoceny dle vypracované metodiky a nakonec je napsáno doporučení studentům pro výběr vhodné aplikace. Tato práce a konečné doporučení bude sloužit studentům VŠ jako průvodce při výběru vhodné aplikace pro práci v týmu na společných projektech.
Vedoucí práce: Renáta Kunstová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; cloud computing; bakalářské práce; cloud computing; bachelor's theses