Dokumentace projektového managementu v BI - Golík, Martin; Pour, Jan; Zajíc, Ján; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Bakalářská práce se zabývá tvorbou šablon pro projektové řízení a vychází ze spolupráce s konkrétní společností. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části textu je cílem přiblížení tématu projektového řízení a projektu. Praktická část, která v textu převažuje, je rozborem šablon, které byly vytvořeny pro vlastní potřeby této společnosti. Cílem rozboru je analýza obsahu a ukázka, jak napomáhají projektovému řízení. Hlavní přínos práce spočívá ve vypracovaných projektových šablonách. Šablony jsou výsledkem studia dostupných zdrojů a konzultací s jednateli společnosti, tím by měl být zajištěn jejich skutečný přínos a možnost využití v praxi.
Vedoucí práce: Jan Pour
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; projektový management; bakalářské práce; project management; bachelor's theses