Návrh obsahu Intranetu z pohledu uživatelů - Cimler, Lukáš; Žid, Norbert; Šedivá, Zuzana, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
V dnešní době nabývá na významu sdílení informací uvnitř organizace s důrazem na snadný přístup a rychlost jejich vyhledání. Právě k tomuto účelu využívají organizace vlastností intranetu. O intranetu a jeho funkcích zejména z pohledu uživatelů/zaměstnanců pojednává tato bakalářská práce. Práce je rozdělena na část teoretickou a část praktickou. Teoretická část se týká zejména vysvětlení základních pojmů, obecného popisu funkcí, plánování intranetu a jeho zabezpečení. Praktická část pak nabízí představení intranetů konkrétních organizací a hlavní skupiny jejich funkcí. Cílem práce je naplnění základních skupin funkcí konkrétními příklady z každého představeného intranetu, které demonstruje, jaké má uživatel v těchto základních skupinách funkcí možnosti, a následné shrnutí a popis společných rysů všech tří vnitropodnikových sítí.
Vedoucí práce: Norbert Žid
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses