Podpora IPv6 u menších poskytovatelů internetového připojení - Pangrác, Vojtěch; Pavlíček, Luboš; Beneš, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2010)
Tato práce je zaměřena na nový internetový protokol verze 6. Tento protokol je nejprve popsán obecně. Poté je uvedeno několik obecných, všeobecně uznávaných postupů přechodu k novému protokolu. V poslední části je celá problematika popsána na modelové situace firmy působící jako poskytovatel internetového připojení. Toto řešení obsahuje, mimo jednotlivých fází přechodu, také názory a hodnocení od vedení společnosti a také časový a finanční plán. Touto prací jsem se pokusil navrhnout obecný model, který je možné využít při přechodu na IPv6 u menších poskytovatelů internetu.
Vedoucí práce: Luboš Pavlíček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses