Podnikatelský plán - Doležal, Tomáš (2010)
Práce se zabývá kompletním vypracováním podnikatelského plánu k založení nové digitální televizní služby. Cílem práce je vypracovat podrobné analýzy mikrookolí a makrookolí podniku, prvních pěti let fungování společnosti a získat tak reálné podklady pro vyjednávání s investorem.