Podnikatelský plán - Doležal, Tomáš; Luzanová, Marianna; Krause, Josef, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2010)
Práce se zabývá kompletním vypracováním podnikatelského plánu k založení nové digitální televizní služby. Cílem práce je vypracovat podrobné analýzy mikrookolí a makrookolí podniku, prvních pěti let fungování společnosti a získat tak reálné podklady pro vyjednávání s investorem.
Vedoucí práce: Marianna Luzanová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses