Marx a teorie hospodářských krisí - Čecháček, Jaroslav, 1901-1945 (Praha : Knihy Pospolitosti, 1933)
Specifika kapitalistické výroby. Historie a problematika hospodářských krizí. Teorie krize: teorie podkonzumu, teorie nadvýroby, teorie rekapitalizace, monetární teorie
Keywords: kapitalismus; hospodářská krize; hospodářské systémy; ekonomické teorie; marxismus; studie; capitalism; economic crises; economic systems; economics (theory); Marxism; studies