První inflace v dějinách lidstva - Lambl, Adolf, asi 1892-1946; Horáček, Cyril, 1862-1943 (Praha : Adolf Lambl, 1936)
Kniha popisuje hospodářské, finanční a sociální poměry ve Francii za vlády krále Ludvíka XIV.v letech 1643-1715
Keywords: 17.-18. století; inflace; hospodářské poměry; hospodářské dějiny; finanční politika; finančníci; peníze; Francie; dějiny zemí; monografie; 17th-18th centuries; inflation (finance); economic conditions; economic history; financial policy; financiers; money; France; monographs