Skúsenosti s dôchodkovou reformou na Slovensku - Kaľata, Martin (2010)
Bakalárska práca, ktorej sa venujem sa zaoberá zhodnotením dôchodkového systému SR a skúsenosťami s jeho reformou. Hlavná pozornosť je venovaná druhému pilieru a dôchodcovským správcovským spoločnostiam. Analýza je uskutočňovaná s aktuálnymi dátami použitými zo štatistík Národnej banky Slovenska a Sociálnej poisťovne SR. Hlavným cieľom je zhodnotenie kapitalizačného systému.