Skúsenosti s dôchodkovou reformou na Slovensku - Kaľata, Martin; Klazar, Stanislav, 1974-; Polák, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2010)
Bakalárska práca, ktorej sa venujem sa zaoberá zhodnotením dôchodkového systému SR a skúsenosťami s jeho reformou. Hlavná pozornosť je venovaná druhému pilieru a dôchodcovským správcovským spoločnostiam. Analýza je uskutočňovaná s aktuálnymi dátami použitými zo štatistík Národnej banky Slovenska a Sociálnej poisťovne SR. Hlavným cieľom je zhodnotenie kapitalizačného systému.
Vedoucí práce: Stanislav Klazar
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses