Sociální služby ve stáří a nemoci - Šarochová, Miloslava; Sedláková, Jaroslava, 1972-; Kubát, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2008)
Práce zhodnotí dopady Zákona o sociálních službách do oblasti péče o seniory z hlediska potřeb seniorů, pozornost bude věnována zejména dávce "příspěvek na péči". Součástí práce bude také analýza nákladů rodinných příslušníků na péči o seniora, tedy vyčíslení nákladů spojených s péčí o seniora v domácím prostředí v porovnání s náklady vydanými za pobyt v sociálním příp. zdravotnickém zařízení.
Vedoucí práce: Jaroslava Sedláková
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: sociální politika; sociální služby; senioři; příspěvek na péči; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; social policy; social service; older people; social care benefits; master's theses