Obchod Evropské unie s rozvojovými zeměmi - Slimáčková, Sylvie; Musil, Martin, 1976-; Luštický, Martin, 1982-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Cílem mé bakalářské práce bylo zhodnotit vývoj obchodu mezi Evropskou unií a rozvojovými zeměmi. Na začátku jsem se věnovala vymezením pojmů, jako jsou Evropská unie, Mezinárodní obchod, Rozvojové země a další. Dále pak pomocí nasbíraných dat ohledně obchodu EU jsem zhodnotila vývoj v letech 2004-2008 a objem obchodu v roce 2008.
Vedoucí práce: Martin Musil
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: mezinárodní obchod; bakalářské práce; Organizace pro ekonomickou spolupráci a rozvoj; international trade; bachelor's theses; WTO; management [obor bakal. práce]