Management výuky statistických předmětů v kombinovaném studiu - Vlnas, Pavel; Komárková, Lenka, 1976-; Voráček, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
V současné době existuje naléhavá potřeba provést analýzu výuky statistických předmětů na Fakultě managementu VŠE v Praze. Práce analyzuje dosavadní pedagogické metody, jež jsou v době vzniku práce v akademickém roce 2009-2010 aktuální. Dalším cílem je navrhnout takové nové metody výuky, které by odrážely nastupující trendy v pedagogice a které by studentům pomohly jak v absorpci a pochopení látky, tak v její aplikaci v praxi na manažerských pozicích.
Vedoucí práce: Lenka Komárková
Obsahuje bibliografii
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: statistika; vysokoškolské studium; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; statistics; college study; master's theses