Komparace nákladů a přínosů terénní a pobytové péče o seniory - Musil, Jiří (2009)
Bakalářská práce se bude zabývat dostupnými možnostmi péče o starší občany v České republice, financováním této péče a srovnáváním dvou vybraných způsobů péče z hlediska nákladovosti. Cílem práce je zjistit, který ze dvou srovnávaných způsobů je výhodnější pro stát a který pro klienty, případně jejich blízké.