Komparace nákladů a přínosů terénní a pobytové péče o seniory - Musil, Jiří; Nový, Jan, 1966-; Sedláková, Jaroslava, 1972-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2009)
Bakalářská práce se bude zabývat dostupnými možnostmi péče o starší občany v České republice, financováním této péče a srovnáváním dvou vybraných způsobů péče z hlediska nákladovosti. Cílem práce je zjistit, který ze dvou srovnávaných způsobů je výhodnější pro stát a který pro klienty, případně jejich blízké.
Vedoucí práce: Jan Nový
Obsahuje bibliografii
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2010
Rok obhajoby 2010
Keywords: sociální péče; pečovatelská služba; domovy pro seniory; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; social care; domiciliary services; homes for the aged; bachelor's theses